Γίνονται αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων;

Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων εντός 25 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος (ισχύει από 02/03/2015). Απόδειξη ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
 • Για να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος  θα πρέπει αυτό να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας.

 •  Όπου παρέχονται ζώνες, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες ή δερμάτινες ετικέτες, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. 

 • Επίσης, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις. 

 • Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης.

Πώς γίνεται η αλλαγή προϊόντων;

Για παραγγελίες από Ελλάδα:

ΒΗΜΑ 1 - ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2311.820847 για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί τηλεφωνικά  ή καταχωρείτε τη νέα παραγγελία ηλεκτρονικά δηλώνοντας στα σχόλια "ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑΓΗ” για παραγγελίες που έχουν γίνει ηλεκτρονικά.

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας ζητήσουμε τους κωδικούς, το χρώμα και το μέγεθος των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

Στην περίπτωση αλλαγής ηλεκτρονικής παραγγελία,θα πρέπει να κάνετε κράτηση των νέων προϊόντων που επιθυμείτε από το site μας www.arachneapparel.gr ως νέα παραγγελία και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή,  με σημείωση στα σχόλια ότι πρόκειται για αλλαγή.

Για να προχωρήσει η διαδικασία της αλλαγής, η αξία της νέας παραγγελίας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερης της αξίας του/των επιστρεφόμενου/ων είδους/ών.

ΒΗΜΑ 2 - ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: 

Μέσα στο πακέτο της αρχικής παραγγελίας έχετε λάβει τη φόρμα επιστροφής με αναλυτικές οδηγίες στην πίσω όψη του εντύπου  καθώς και την αυτοκόλλητη ετικέτα με την διεύθυνση επιστροφής του e shop.

Στη φόρμα επιστροφής  συμπληρώνετε το λόγο για το οποίο επιστρέφετε το είδος ή τα είδη ( (στήλη “νούμερο λόγου επιστροφής”) επιλέγοντας την αντίστοιχη αιτία επιστροφής από την στήλη “λόγος επιστροφής”.

Στο ενδεχόμενο που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων,συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα επιστροφής “Στοιχεία για επιστροφή χρημάτων”.


ΒΗΜΑ 3 - ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή:

 • Βάζετε τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη μέσα στο πακέτο σας. 

 • Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

 • Κολλάτε έξω από το πακέτο το αυτοκόλλητο το οποίο αναγράφει τη διεύθυνση στην οποία θα επιστραφεί το δέμα

ΒΗΜΑ 4 - ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

Η Arachne Apparel συνεργάζεται αποκλειστικά με την Acs.
Καλείτε το τοπικό σας κατάστημα για να επιστρέψετε το πακέτο ΔΩΡΕΑΝ, δηλώνοντας ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

Το αίτημά σας θα εξυπηρετηθεί αφού πρώτα φτάσει το πακέτο στην αποθήκη μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • Το arachneapparel.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της ACS και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

 • Το arachneapparel.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών .

 • Για την επιστροφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εταιρεία courier εσείς επιθυμείτε αναλαμβάνοντας την χρέωση ως αποστολέας.

Πώς γίνεται η επιστροφή χρημάτων;

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το ποσό θα επιστρέφεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το Arachneapparel.gr έχει ελέγξει ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • Η επιστροφή χρημάτων για αγορές που έχουν γίνει με αντικαταβολή θα γίνεται μέσω τραπέζης. Για την κατάθεση απαραίτητη είναι η αναφορά του αριθμού IBAN του λογαριασμού σας , καθώς και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου. 

 • Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής.

 • Για την επιστροφή χρημάτων ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη με τα έξοδα της επιστροφής.

Θα χρεωθώ κάτι για την αλλαγή προϊόντων ή την επιστροφή χρημάτων;

Σε περιπτώσεις Αλλαγής Προϊόντων

 • Για παραγγελίες Εσωτερικού:
  Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή του πακέτου στο arachneapparel.gr γίνεται δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική, δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. Το παραπάνω ισχύει μόνο στην περίπτωση της πρώτης αλλαγής,καθώς από την δεύτερη επιστροφή της ίδιας αποστολής,το κόστος (3€) επιβαρύνει τον αποστολέα (πελάτη) με χρέωση που γίνεται στην επαναποστολή.
  Κατά την επαναποστολή, η χρέωση είναι 3€ για την πρώτη αλλαγή και 6€ από την δεύτερη αλλαγή και για όσες προκύψουν μετέπειτα  από την ίδια παραγγελία και την επιβαρύνεται ο πελάτης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η διαφορά μεταξύ αξίας επιστρεφόμενων ειδών και νέας παραγγελίας,είναι άνω των 50€.